Na targach przygotowano stoisko Have a Taste of Poland, na którym najlepsi polscy szefowie kuchni pod batutą Adama Chrząstowskiego, prezydenta Akademii Bocuse d'Or Poland, Łukasza Konika, Tomasza Milewskiego i Michała Soliwody serwowali dania polskiej kuchni.
Miło nam ogłosić, że wśród wybranych produktów prezentowanych na stoisku Have a Taste of Poland znalazła się Wódka Dwór Sieraków, która dopełniła smak przygotowanych dań.
Szefowie kuchni zaskoczyli wspaniałymi potrawami tradycyjnymi kuchni polskiej. Zainspirowani dawnymi staropolskimi recepturami wykorzystując nowoczesne techniki, skomponowali wyjątkowe menu, które zarówno wizualnie, jak i smakowo robiło ogromne wrażenie na degustujących.
Na koniec nie zabrakło oczywiście wspólnych zdjęć z organizatorami i uczestnikami konkursu oraz podarunków. Christophe Bacquie, prezydent honorowy jury Bocuse d'Or final 2019, nie opuścił stoiska z pustymi rękoma, ale z naszą Wódką Paloną Pułkownika Boruty.