Ten stosunkowo młody drink, znany też jako Breakfast Martini, powstał w 2000 roku. Wymyślił go Salvatore Calabrese, barman pracujący w hotelu The Lanesborough w Londynie. W naszej wersji recepturę wzbogaca dodatek rzemieślniczej pomarańczowej konfitury powstałej w kuchni Dworu Sieraków.
Wojciech Urbański – wielokrotnie nagradzany na międzynarodowych konkursach zawodowy barman, zdobywca tytułu Bartender World Champion
Wódka: Whisky 1855
Wódka: Czarny Bez
Wódka: Pieprzowa
Wódka: Superior
Wódka: Palona Pułkownika Boruty
Wódka: Ziemniak Kosher
Strona przeznaczona tylko dla osób pełnoletnich. Zawiera między innymi opisy napojów alkoholowych oferowanych przez Dom Wina Sp. z o. o.
Czy masz ukończone 18 lat?
Nie Tak *
* Oświadczam, że jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na przedstawienie treści dotyczących produktów alkoholowych (W przypadku braku zgody lub braku pełnoletności, prosimy o kliknięcie "NIE")
Informacje o plikach cookie
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...