Składniki

  • 40 ml Starzonej w Beczce
  • 20 ml Cynaru
  • 10 ml syropu migdałowego
  • 10 ml syropu cynamonowego
  • łyżeczka konfitury pomarańczowej Dwór Sieraków
  • 10 ml soku z cytryny

Wykonanie

  1. Wszystkie składniki umieścić w shakerze
  2. Dokładnie wymieszać
  3. Przelać do szkła typu coupe

Kamil Iwaniec – ambasador marki "Wódka Dwór Sieraków" oraz właściciel agencji barmańskiej Cocktail & Coffee Art

 

logo

Strona przeznaczona tylko dla osób pełnoletnich.
Zawiera między innymi opisy napojów alkoholowych oferowanych przez Dom Wina Sp. z o. o.

Czy masz ukończone 18 lat?

* Oświadczam, że jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na przedstawienie treści dotyczących produktów alkoholowych
(W przypadku braku zgody lub braku pełnoletności, prosimy o kliknięcie "NIE")