Składniki

  • 40 ml wódki Palonej
  • 10 ml Campari
  • 30 ml soku z cytryny
  • 15 ml syropu cukrowego
  • 1 kropla Angostura bitters
  • białko jajka
  • kostki lodu

Wykonanie

  1. Wszystkie składniki umieścić w shakerze
  2. Dwukrotnie wymieszać, raz z kostkami lodu i raz bez
  3. Przelać do szkła typu short
  4. Udekorować skórką pomarańczy

Kamil Iwaniec – ambasador marki "Wódka Dwór Sieraków" oraz właściciel agencji barmańskiej Cocktail & Coffee Art

logo

Strona przeznaczona tylko dla osób pełnoletnich.
Zawiera między innymi opisy napojów alkoholowych oferowanych przez Dom Wina Sp. z o. o.

Czy masz ukończone 18 lat?

* Oświadczam, że jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na przedstawienie treści dotyczących produktów alkoholowych
(W przypadku braku zgody lub braku pełnoletności, prosimy o kliknięcie "NIE")